Praktische informatie en inschrijven

Om zich in te schrijven, stuur een mail naar elinedeblander@tournesol-zonnebloem.be met in de mededeling: inschrijving ‘naam atelier’ ‘datum’.

Indien u vragen hebt, stuur dan bij voorkeur een mailtje naar elinedeblander@tournesol-zonnebloem.be of contacteer ons via telefoon op het nummer: 02/675 37 30.

De meeste communicatie verloopt via mail: hou dus goed uw inbox in de gaten, soms komt onze mail ook bij uw spam terecht!

Voorwaarden bij het inschrijven

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling op het rekeningnummer van de vzw. De betaling dient te gebeuren binnen de 10 werkdagen na ontvangst van de bevestigingsmail. Indien we uw betaling niet ontvangen, zal uw plaats automatisch worden overgedragen aan iemand anders.

Wat te doen bij annulering

Door de vzw: De vzw behoudt zich het recht om een workshop te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zijn in de week voorafgaand van de activiteit.
Bij annulering door de vzw worden alle deelnemers volledig terugbetaald.

Door de deelnemer: Wanneer u voor de laatste 10 werkdagen van de activiteit annuleert, zal u voor 50% van het totale bedrag terugbetaald worden. Indien u binnen de laatste 10 werkdagen voor de activiteit annuleert, zal u niet terugbetaald worden.

Opmerking:
De gegevens die worden opgegeven bij de inschrijving zullen enkel gebruikt worden om een bevestigingsmail te versturen, alsook alle andere informatie betreffende de activiteit waarvoor u zich heeft ingeschreven.