Eten is om op te eten!

Tachtig procent van alle Europeanen denken dat ze geen (of weinig) voedsel verspillen. Toch gooit elk van ons jaarlijks ongeveer 170 euro aan eten in de vuilbak. Naast onze portemonnee heeft deze verspilling ook een catastrofale impact op ons leefmilieu.

Een kookatelier rond voedselverspilling met op het menu:

  • Een stand van zaken met betrekking tot de voedselverspilling
  • Bereiding van enkele recepten
  • Degustatie
  • Uitwisseling van tips en trucs

Elke deelnemer ontvangt ook een info/receptenboekje.

Deze workshop werd ontwikkeld in het kader van de Good Food campagne van Leefmilieu Brussel.

Waar ?
Gewestelijk Centrum voor Ecologie Initiatie – GCEI
Tournay – Solvay Park, Terhulpsesteenweg 199, 1170 Bosvoorde

Wanneer ?
Zaterdag 20/10/2018 van 15:00-17:30 uur

PAF ?
15 € per persoon – Gelieve te wachten op een bevestigingsmail om de overschrijving uit te voeren

Inschrijven verplicht

Klik hier voor praktische informatie om je in te schrijven

 Terug naar ‘Aanbod volwassenen op de Hoeve van Ukkel’