Workshop « Onderhoudsproducten zelf maken »

Enig idee hoeveel onderhoudsproducten je thuis hebt staan? Hoeveel ingrediënten je dagelijks wrijft of spuit in je huis? En wat indien de mengeling van al die ingrediënten schadelijk is voor onze gezondheid, omgeving en portemonnee? Kom met ons enkele natuurlijke basisingrediënten ontdekken, waarmee we zelfgemaakte onderhoudsproducten gaan maken: allesreiniger, wasmiddel, wc gel, schuurmiddel,…

Waar? Gewestelijk Centrum voor Ecologie Initiatie
Terhulpsesteenweg 199, 1170 Bosvoorde

Wanneer? Zaterdag 11/02/2017 van 09:30 tot 12:30 uur.

Kostprijs? 15 euro
In de bevestigingsmail staat het rekeningnummer waarop u deze som kan overschrijven.

Indien mogelijk breng enkele lege recipiënten mee: flessen en flacons van onderhoudsmiddelen die je kan hergebruiken. Voor de workshop hebben we volgende recipiënten nodig per deelnemer:

  • 1fles van 0,5l
  • 1 fles van 1,5l
  • 1 kleine spuitfles (0,25 l)
  • 1 potje (van gezichtscrème of zalf)
  • 1 fles WC eend reiniger.

Publiek: volwassenen

Inschrijvingen verplicht via mail: inschrijving@tournesol-zonnebloem.be

De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van de vzw Zonnebloem. De betaling dient te gebeuren binnen de tien werkdagen nadat u een bevestigingsmail heeft ontvangen. Indien dit niet gebeurt, wordt uw plaats vrijgemaakt voor een andere kandidaat.

De vzw behoudt het recht om een workshop te annuleren indien er te weinig inschrijvingen zijn in het begin van de week voor de workshop. Indien de vzw hierdoor de workshop annuleert, zullen de deelnemers terugbetaald worden.

Indien een deelnemer minstens 10 werkdagen voor de datum van de workshop annuleert, dan wordt hij 50% terugbetaald. Indien de annulatie gebeurt tijdens de tien werkdagen voor de datum van de workshop, wordt de deelnemer niet terugbetaald.